SELAMAT DATANG

Wednesday, January 13, 2010

RESTORAN YANG .............

Restoran yang berkonsepkan “tandas” ada kat Taipei, Taiwan. Kalau korang datang kat sini, korang tak akan duduk atas kerusi , tapi duduk atas mangkuk tandas …
ermmmm, makanan kat situ pun macam t**k..
Sanggup ke korang makan makanan yang diolah macam niiiii .....................









10 comments:

  1. uiishhhh...kembang tekak nie...

    ReplyDelete
  2. adoi..kreatif yang amat tak sesuai.
    punya la banyak konsep yang boleh diketengahkan tapi konsep camtu dia amik.

    memang takde unsur sensitif atau geli langsung.

    janganla ada orang wat francise restotoran tu kat malaysia..

    ReplyDelete
  3. erk...eewww....gelinya! nk muntah! wek wek

    ReplyDelete
  4. sengal je la diorang nie.
    agak2 la klo nak kretip pn.
    ngek2 jek.haha

    ReplyDelete
  5. Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    Pada suatu perkenalan yang baru
    yang tidak disangka-sangka
    satu jalinan persahabatan
    di antara kita

    dek keluhuran
    ketulusan hatimu
    sifat memahamimu
    dalam mengeratkan hubungan

    dalam jalinan persahabatan
    sesungguhnya
    kunci sebuah persahabatan
    adalah pengertian dan kepercayaan

    Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/

    ReplyDelete